De bästa gratisgrejerna

Se gratis film hos Plejmo

26/01/2017 gratis film

se film gratis hos plejmo

Hur länge sedan var det du hyrde en film hos din lokala videobutik? Finns butiken ens kvar längre? Tiderna förändras snabbt, och idag är det strömningstjänster som gäller. Netflix var de första som etablerade sig i Sverige, men idag finns det fler alternativ att välja på – särskilt de som erbjuder dig att se gratis film.

Plejmo låter dig inte bara strömma dina filmer, utan även ladda ned dem. De har fler än 4000 filmer i sitt sortiment, här är ett axplock: Deadpool, The Hateful Eight, En Man Som Heter Ove samt klassiker som Jurassic Park, Terminator och Pokémon 4Ever. Som med alla lagliga filmtjänster online kostar det pengar att titta, men Plejmo låter sina kunder se film gratis också!

Varje vecka bjuds det på nya gratis filmer, och du kan hela tiden hålla dig uppdaterad på Plejmos sajt. Vem vet, du kanske kan upptäcka nya klassiker helt gratis? Du kan till och med skaffa Plejmo helt gratis, och du slipper hålla koll på abonnemang som löper ut och förnyas automatiskt. Det här är en fullvärdig konkurrent till andra strömningstjänster, dessutom med möjligheten att se film gratis.

Skapa ett gratis konto hos Plejmo idag och upptäck allt de har att erbjuda!


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid