De bästa gratisgrejerna

Se gratis film via Plejmo

06/01/2018 gratis film
se film gratis hos plejmo

Det är inte bara Netflix som finns som alternativ för alla oss som vill se film utan att betala. OK, vi vet att många av er föredrar den olagliga vägen eftersom det är så liten risk att bli upptäckt, men det är ingenting vi tänker propagera för här. Plejmo är ett lagligt alternativ för dig som vill strömma film gratis.

Till att börja med: varför ska du välja Plejmo över Netflix? Jo, därför att Plejmo har ett helt annat upplägg som kanske passar dig bättre. Som du kanske vet använder Netflix ett abonnemang där du betalar en fast månadskostnad och sedan får strömma hur mycket film du vill. Det är bra, men kanske inte så bra om du inte ser så mycket film.

Plejmo har inget abonnemang, utan tar betalt per film på klassiskt vis. Du kan både hyra och köpa enstaka filmer digitalt här. Fördelen med detta system, jämfört med Netflix, är att det är betydligt billigare att hyra en film istället för att betala ett helt abonnemang. Ser du bara en film i månaden är Plejmo ett mycket bättre alternativ.

Varje vecka kan du se gratis film hos Plejmo, det är ett bra sätt att upptäcka tjänsten.


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Utförda undersökningar leder till gratis produkter hos Toluna