De bästa gratisgrejerna

Sitt med bland publiken i kända tv-program

04/03/2018 gratis tjänster
var med som studiopublik

Idag kommer ett lite annorlunda erbjudande. Normalt sett brukar vi skriva om gratisprodukter eller rabatter på mat eller så, men idag handlar det om möjligheten att sitta med i en tv-publik till ett känt, svenskt program. Och det är nog inte så svårt som du kanske tror.

Hos sajten Studiopublik kan du ansöka om att få sitta med som just publik i ett program, och det är lätt att hitta det du söker efter. Här finns allt från Big Brother till eSvenskan och Skavlan. Kort sagt något för alla. Du klickar bara på programmet du är intressera av, och sedan har du en rullgardinsmeny där du väljer en tid som är ledig. En del shower är redan fullbokade för säsongen, men är så fallet framgår det klart och tydligt.

Vad kostar det då att vara med på ett hörn i tv? Inte en krona faktiskt! Det här är helt gratis, och det enda du själv behöver bekosta är redan in till tv-studion (som vanligtvis är belägen nära en storstad). Tänk bara på att Studiopublik inte är de som bestämmer vilka som får vara med, detta sköts av produktionsbolagen som gör showerna åt de olika kanalerna.


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid