De bästa gratisgrejerna

Skicka gratis kort

12/08/2017 gratis tjänster
gratis vykort

Panik! Har du glömt bort en viktig födelsedag och försöker desperat hitta en snabb överraskning? Lugn, här finns hjälpen – och den är dessutom gratis! Alla blir glada av att få kort. Vanliga kort som skickas via snigelpost har visserligen en speciell känsla, men digitala kort går ju så mycket snabbare och är klart billigare. Dessutom slarvas de aldrig bort …

Hos dinstartsida.se, närmare bestämt vykortsavdelningen, kan du hitta mängder med grattiskort. Och inte bara födelsedagskort heller, de har något för alla tillfällen. Det kan vara humorkort med olika (för tillfället väldigt passande) ordspråk, kärleksförklaringar eller inbjudningar till after work.

Varje kort visar tre saker, förutom motivet då. Dels hur många visningar det har, dels hur många som faktiskt skickat det och dels ett betyg (om det finns, en del kort saknar betyg). Med hjälp av dessa parametrar kan du se vad som är populärt samt vad som kanske borde plockas bort från sajten …

Det finns till och med topplistor som gör att du lätt kan hitta det du behöver. Men vad nu, varför är det så många kort med katter på topplistan…?


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Utförda undersökningar leder till gratis produkter hos Toluna