De bästa gratisgrejerna

Spara upp till 70 % på drömsemestern hos Secret Escapes

27/01/2017 rabatt på resor

secret escapes rabatt

Den svenska vintern håller fortfarande vårt avlånga land i ett iskallt järngrepp, så varför inte börja planera din solsemester redan idag? Hos Secret Escapes kan du hitta lyxhotell på de mest exotiska platser med upp till 70 % rabatt! Allt du behöver göra är att klicka på den här länken till rabatt hos Secret Escapes och sedan välja din egen drömsemester!

Secret Escapes är en medlemssajt, så du måste först skapa ett konto gratis innan du kan börja använda deras tjänster. Väl igång finns det massor av olika lyxhotell att välja mellan, men även de mer ekonomiska varianterna för dig med en tightare budget. Dröm dig bort med en solskenssemester i Dubai, Thailand eller varför inte Västindien och dra nytta av upp till 70 % rabatt – otroligt men sant!

Jämför mängder med hotell för att se vad som passar just dig och din familj bäst, och använd kraftfulla filtreringsverktyg för att hitta rätt hotell till rätt pris. Här är några exempel hur mycket du kan spara på olika destinationer hos Secret Escapes:

Thailand: 46 %
Katrineholm: 50 %
Mexiko: 60 %
Kanarieöarna: 56 %

Som du ser finns det gott om rabatt hos Secret Escapes, så skapa ett konto idag och ladda inför årets drömsemester! Upptäck din nya hotelljämförelsesajt på nätet nu.


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Utförda undersökningar leder till gratis produkter hos Toluna