De bästa gratisgrejerna

Spara över 500 kr på trädgårdsprodukter

26/05/2019 rabatt på produkter
rabatt på trädgårdsprodukter

Så här års är det många fastighets- och villaägare som ger sig ut på tomten för att botanisera bland grönt och skönt. Saknas det lite verktyg kan du göra ett riktigt klipp här med hjälp av tidningen Allt om trädgård. Så här ser erbjudandet ut:

  • 6 nummer av tidningen ”Allt om trädgård” (värde 354 kr)
  • Liten sekatör med stora handtag (värde 149 kr)
  • Multisax för allt från blommor till ståltråd (värde 129 kr)
  • Trädgårdshandskar (värde 39 kr)

Det här paketet blir ditt för bara 198 kronor inklusive frakt. Ett alternativ, om du bara är intresserad av tidningen, är att skaffa sju nummer av den för 149 kronor inklusive frakt. Allt om trädgård innehåller både inspiration och tips för att nå drömträdgården. Variationen är stor, med flera olika erfarna experter, så oavsett vilken sorts tomt du har borde du kunna hitta inspirationen till något!

Naturligtvis kan du läsa tidningen digitalt på paddan eller luren. Är du en vän av tradition får du hem den i pappersformat i brevlådan. Som bekant finns det alltid någonting att fixa i trädgården, så kavla upp ärmarna och ge dig ut i solskenet! Med de här redskapen/verktygen blir det ännu roligare att göra fastigheten fin.


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid