De bästa gratisgrejerna

Spara tusenlappar varje år med Elskling.se

31/05/2019 gratis tjänster
spara pengar byt elavtal med elskling

Elskling kanske du hört talas om men aldrig provat. Det är en jämförelsetjänst för elavtal, vilket passar bra idag då elpriserna är så höga (även om mycket av kostnaden härstammar från skatter). Den svenska elmarknaden har absurt många elhandelsbolag, hela 146 stycken faktiskt. Beroende på var du bor skiljer sig dock utbudet rejält.

Hela 700 000 svenska hushåll har bytt elavtal med hjälp av Elskling sedan starten 2007, och den genomsnittlige konsumenten sparar 1 800 kronor per år. Lite måste du dock anstränga dig, eftersom Elskling behöver följande information för att hjälpa dig:

Postnummer
Du måste vet var du bor. Om inte får du anmäla dig till Lyxfällan …

Årsförbrukning
Din årsförbrukning av el ska finnas med på din elräkning.

Med andra ord är det framför allt årsförbrukningen du måste ha koll på innan du börjar använda Elskling. Det är också en väldigt erlig … vi menar ärlig sajt så de priser du ser är de som gäller – inga extra avgifter tillkommer!

Var alltså inte så bekväm och nöj dig med det du har. Om du bara anstränger dig lite och spenderar tio minuter hos Elskling så kan du spara mycket pengar under ett år i sänkta elkostnader. Det lönar sig nämligen att testa något nytt!


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid