De bästa gratisgrejerna

Testa Steam e-cigarett helt gratis

14/04/2018 gratis produkter
spara pengar med steam e-cigarett

Att sluta röka handlar mycket om vilja, men det finns förstås produkter och hjälpmedel för att hjälpa den där viljan på traven. Steam e-cigarett erbjuder dig nu ett helt gratis provpaket som innehåller e-cigarett, laddare och ett nikotinfilter som räcker i 14 dagar. Men vänta, du kanske inte vet vad en e-cigarett är och vilka fördelar den har gentemot vanliga cigaretter? Låt oss förklara!

Den stora fördelen är att e-cigaretten ersätter den vanliga (och skadliga) tobaksröken med ånga. Många av de skadliga ämnen som du får i lungorna när du andas in tobaksrök undviker du när du använder Steam e-cigarett. Detta gör också att din omgivning slipper passiv rökning, det vill säga de slipper andas in tobaksröken som du andas ut.

Förutom att testa på-paketet är gratis kommer du även spara mycket pengar om du bestämmer dig för att fortsätta med Steam e-cigaretter. Jämfört med vanliga cigaretter kommer du spara ungefär 8 000 kr per år! Som om inte allt detta vore nog har de brittiska hälsovårdsmyndigheterna i en undersökning visar att e-cigaretter är hela 95 procent MINDRE skadliga än vanliga cigaretter.

Om du fortfarande röker vanlig tobak finns det alltså goda anledningar att testa elektroniska cigaretter från Steam.


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Utförda undersökningar leder till gratis produkter hos Toluna