De bästa gratisgrejerna


alternativ till rökning

Letar du efter alternativ till rökning?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om alternativ till rökning.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

easysteam e-cigaretter

Finns det något som är så onödigt som att röka? Men oroa dig inte, den här texten kommer inte att vifta med moraliska pekpinnar eller så, utan snarare leda dig i rätt riktning mot att sluta – med hjälp av gratis e-cigaretter!

En elektronisk cigarett, eller en e-cigarett, drivs med hjälp av ett batteri och är betydligt billigare och hälsosammare än vanlig cigg. Batteriet används för att omvandla e-vätskan till vanlig hederlig vattenånga. Använder du e-cigarett slipper du alltså den passiva rökningen som skadar din omgivning, du slipper andas in de fler än 4 000 kemikaliena som finns i en vanlig cigarett och du behöver ingen tändare.

Det finns hur många fördelar som helst med e-cigaretter, och som inte alla dem vore nog är det dessutom ett svenskt företag som ligger bakom EasySteam som den här produkten heter. Du får alltså e-cigaretten, batteri, laddare samt två filter. Allt har ett sammanlagt värde av 679 kr, men den enda du behöver betala för här är portot.

Klicka bara på länken här nedan för att komma till EasySteam där du lägger din gratis beställning. Du kan även läsa mer information på deras hemsida om du fortfarande inte är övertygad om vilken bra produkt det här är.

Pröva easy steam

Du som röker har garanterat massor av spara på att byta vanor, men det vet du redan. Det du kanske inte vet är att du nu kan testa en gratis e-cigarett, men du måste dock betala portot på 79 kronor. Här finns det tusenlappar att spara varje år.

Det finns flera bra skäl till att sluta röka. Hälsan är ett, och ekonomin är ett annat. Om du inte vill sluta med att röka helt kanske du kan fundera på att byta till en e-cigarett. I så fall kanske det kan vara en idé att testa att röka med en e-cigarett, och undvika tobaken men samtidigt få en liknande känsla som att röka en vanlig cigarett. Det finns flera e-cigaretter på marknaden, och en av dem är easy steam, som tycker sig ha en av marknadens bästa (så klart).

Vill du prova en gratis e-cigarett från easy steam och bara betala frakten på 79 kronor kan du klicka på knappen nedan för att gå till deras sajt och anmäla dig. I vanlig ordning när det gäller sådana här gratis erbjudanden med frakt så signar du samtidigt upp dig för en prenumeration, som du när som helst kan avbryta. Så glöm inte bort att göra detta om du bara vill ha en gratis e-cigarett men inte längre ha nya som skickas hem till dig regelbundet.       
        Loading...    
       

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Få 20 skraplotter på köpet hos Scratchmania

Testa spelet Vikings: War of Clans