De bästa gratisgrejerna


få presentkort

Letar du efter få presentkort?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om få presentkort.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

få presentkort hos ica

OBS! Den här tävlingen är inte sponsrad av Ica på något sätt.

Det är PointWorld som står för den här tävlingen, och då undrar du naturligtvis vad det är för företag eller verksamhet. De kommer från Danmark och har hand om en webbplats där du kan tjäna poäng genom att göra allt från undersökningar till att spela spel och vara med i tävlingar. I princip allting tjänar du poäng på!

Just det här erbjudandet är en tävling, och även om den inte är gratis så kostar den bara fem kronor att vara med i. Du måste skaffa dig Premium-medlemskap för att delta i tävlingen, och det kostar alltså fem kronor för nya kunder. Alla som gör detta är automatiskt med i utlottningen av presentkort hos Ica värda 5 000 kr styck. PointWorld kommer utse en vinnare varje gång 600 nya personer har gått med. Det finns alltså flera presentkort att vinna!

Det finns en lurig grej med kampanjen, och det är att ditt Premium-medlemskap förnyas automatiskt efter fem dagar, och kostar då 385 kr för 15 dagar – betydligt dyrare! Se till att du avslutar prenumerationen i tid om du inte är intresserad att fortsätta (det finns ingen bindningstid).

Vinnarna dras den 8 maj 2018.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut
Få presentkort från Åsiktstorget

Få presentkort på elektronik eller kontanter direkt in på PayPal genom att bli medlem hos Åsiktstorget och dela dina egna åsikter om produkter och tjänster. Skriv bara vad du tycker så börjar belöningarna ramla in.

Har du testat Åsiktstorget ännu? Det är en av de platser på nätet där du kan bli medlem och delta i undersökningar om olika saker. Det kan handla om produkter eller tjänster som företag vill ha en åsikt om, eller så kan du få frågor om politik och annat. Du hjälper både företaget och Åsiktstorget och som tack för det delar Åsiktstorget ut belöningar till dig, såsom gratis presentkort.

Du kan börja delta i undersökningarna direkt när du anmält dig, och ju mer du delar med dig av desto mer får du. Du tjänar poäng som du kan byta in mot exempelvis kontanter på PayPal, gratis presentkort på CDON, NetOnNet med mera. Åsiktstorget är ett stort företag som finns i 32 länder och de har massor av medlemmar som drar nytta av dem varje dag. Nu är det kanske din tur?

Om du är aktiv på forum eller kanske till och med ett litet Twitter-troll så varför inte dra nytta av dina åsikter och bli belönad också? Det är kul att få sin åsikt hörd och bli belönad med gratis presentkort på köpet.Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Utförda undersökningar leder till gratis produkter hos Toluna