De bästa gratisgrejerna

hydro silk

Letar du efter hydro silk?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om hydro silk.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

hydro silk för kvinnor

Finns det något mer irriterande än rakhyvlar som inte tar ordentligt, eller som gör huden irriterad några minuter efter användning? Om du har upplevt dessa problem har du förmodligen provat fel rakhyvel. Vi tycker du ska testa Hydro Silk istället, eftersom:

  • 5 individuella blad som anpassar rakningen efter just din kropp på flexiblast möjliga sätt
  • Skydd för huden som minskar ömhet och irritation
  • Ovala rakblad särskilt anpassade efter kvinnokroppen
  • Fuktgivande serum som bidrar till att återställa huden i upp till två timmar efter rakning

Allt det här låter ju bra, men vad kostar kalaset? Eftersom du är inne på Gratis.se har du nog redan gissat dig till svaret … det är gratis! Eller OK, du får faktiskt punga ut med 19 kronor i frakt, så helt gratis är det ändå inte. Tänk också på att du skapar ett abonnemang när du tar del av det här erbjudandet.

Om du inte vill fortsätta abonnemanget (gratisprovet innehåller endast två blad) måste du meddela det inom två veckor efter att du fått paketet. Men var inte orolig, det står tydligt hur du går tillväga på sajten som jag länkar till här nedanför. Är du intresserad av abonnemanget kostar det 266 kr per kvartal.

kom igång med hydro silk

När det gäller intim rakning har kvinnor väldigt speciella behov. Deras kroppar har mer former än mäns, vilket gör att rakbladen måste anpassas för varje kontur. Hydro Silk har flera funktioner som är anpassade för just kvinnor:

  • Fem separata rakblad ger en smidigare rakning än någonsin
  • Ovala rakblad gör det lättare att komma åt överallt och dessutom är de extra skonsamma mot känsliga områden på din kropp
  • Serum som håller huden fuktig och som verkar i upp till två timmar efter avslutad rakning

Som om inte detta vore nog är skaftet ergonomiskt också, vilket gör Hydro Silk lika skön att hålla i som den är att raka sig med. Är du nyfiken och sugen på att prova något nytt kan du nu beställa hem ett provpaket med två blad för endast 19 kronor (och det är för frakten).

Se upp bara för när du beställer hem detta gratisprov kommer du samtidigt att bli prenumerant. Som prenumerant får du nya paket varje kvartal, och dessa måste du betala för. Gillar du provet kan det förstås vara intressant, men annars måste du säga upp prenumerationen inom två veckor efter att du fått ditt testpaket.

hydro silk rakhyvel

Skulle du också vilja få en slätare hy? Hydro Silk som är specialdesignat för kvinnor med ”5 curve sensing” följer dina former på ett mjukt sätt och gör din hud mycket slätare. Fantastiska ”skin guards” irriterar inte huden utan gör rakningen skön och behaglig. Och de ovala rakbladen följer lätt dina former och det är lätt att raka runt känsliga områden. Denna gratis rakhyvel för kvinnor är en underbar nyhet!

Dessutom innehåller den ett fuktbevarande serum med marina extrakter och sheabutter som ger huden naturlig fuktighet varje dag och fuktigheten känns ända upp till två timmar efter du rakat dig! Skaftet som är ergonomiskt kan du variera det så det passar alla områden på kroppen. Mycket praktiskt!

Om du vill prova denna gratis rakhyvel för kvinnor ska du ha fyllt 18 år, och du betalar bara 19 kr för frakten och expeditionen. Vill du abonnera så får du ett 5-pack Hydro Silk rakblad för 225 kr plus 27 kr för porto, som sänds till dig fyra gånger om året. Och jag tror du blir mycket nöjd med vad du får uppleva varje gång du rakar dig! Välkommen att prova!Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid