De bästa gratisgrejerna

kontroll

Letar du efter kontroll?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om kontroll.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

cdon julkalender 2017

Nu är det mindre än en vecka kvar till julafton, och en mängd olika butiker har fortfarande riktigt bra erbjudanden. En av dem är CDON som låter dig öppna luckor med rabatter, och just idag den 18 december har de bland annat rea på Ps4-spel, Game of Thrones säsong 7 och det kanske inte lika häftiga Microsoft Office 365 Home Premium Edition.

Du kan öppna en ny lucka varje dag fram till och med den 24 december (julafton alltså). CDON har förstås mycket annat att välja på också, men tyvärr kan du inte se vad morgondagens lucka döljer. Till exempel har de kampanjpris på Nintendo Switch, vilken är den heta nya konsolen med den speciella kontrollen som går att dela mellan två spelare.

En bra detalj är delbetalningen, du kan handla dina klappar nu, men du behöver inte betala dem förrän i februari. Som om inte det vore nog är all frakt gratis så länge du handlar för över 800 kr.

Det finns med andra ord stora möjligheter att hitta de sista julklapparna hos CDON, antingen via deras vanliga kampanjerbjudanden eller via deras julkalender. Med en delbetalning är klappen gratis, åtminstone för tillfället …

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

Nu kan du helt gratis få en hälsocheck på det Itrim-center som ligger närmast din bostad eller där du arbetar! Den är värd 250 kronor! Och där räknar man ut hur mycket fett du behöver bli av med och hur du går till väga, och det här blir det första steget mot dina mål! Tänk, vilket fint tillfälle att tillsammans med kunniga coacher snabbt få veta allt om hur du får en bättre hälsa!

Fettprocentmätningen räknas ut på en Tania-våg, och där får du även veta, förutom din vikt, ditt BMI och din kroppssammansättning, alltså hur mycket ditt fett väger och hur mycket din benstomme väger.

Sedan blir det även en analys av resultatet som görs av utbildade medarbetare, och det ingår även en kostnadsfri rådgivning där du får din hälsostatus och här får du också veta hur du ska göra för att nå ditt mål! Inte illa! Det här erbjudandet av Itrim kan utnyttjas en gång varje år och för en person och är det första steget mot dina mål! För den som har en pacemaker eller är gravid så gör vi ingen fettprocentmätning.

Så ta nu tag i detta erbjudande och må bättre med det första steget mot dina mål! Lycka till!Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Utförda undersökningar leder till gratis produkter hos Toluna