De bästa gratisgrejerna


linas matkasse

Letar du efter linas matkasse?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om linas matkasse.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

linas matkasse rabatt

Glöm det där med att fasta till påsk … snart är det dags att ladda upp skafferiet och bordet med påskmat och påskägg (helst av choklad). Nu kan du spara en bra slant då du fram till och med den 16 april 2017 får 50 % rabatt på din första beställning från Linas Matkasse – en till hälften gratis matkasse alltså!

Gratis matkasse – i alla fall hälften gratis
Tjänsten Linas Matkasse börjar bli etablerad och välkänd nu. Under påsk, fram till den 16 april, kan du få halva matkassen gratis om du klickar på den här länken. De 50 % i rabatt som du får på din första kasse kan vara värd upp till hela 445 kronor, beroende på viken typ du väljer. Tänk på att det endast gäller nya kunder.

Så här funkar idén med en matkasse
På Linas hemsida finns det ett antal iordninggjorda matkassar som du kan välja bland, inom kategorier som exempelvis ”mat för barn”, ”snabbt och enkelt” samt ”vegetariskt”. När du har beställt din gratis matkasse (jaja – halva är gratis i alla fall) får du den levererad hem till dörren och dessutom med recept som förslag till innehållet. Tiden du sparar på att slippa gå till matbutiken och leta efter recept kan du spendera med nära och kära under påsk!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

linas matkasse rabatt

Nu har en ny månad precis tagit vid, och vad passar då bättre än mer rabatt på mat online? Linas matkasse är ett känt och betrott varumärke, och just nu kan du få rabatt på allt från ägg och konserver till fetaost och skinka.

Det finns kvalitetserbjudanden som exempelvis marmelad från St. Dalfur där du sparar nästan en tredjedel jämfört med ordinarie pris. Läs gärna mer hos Linas matkasse för att se vilka varor som passar bäst för dig.

Själva idén bakom Linas matkasse går ut på att de tar hand om allt tidskrävande, så att du istället kan ta hand om det roliga – nämligen att laga maten och äta det färdiga resultatet! Lina packar inte bara varorna och kör hem dem åt dig, hon ger dig dessutom ett färdigt recept som du kan följa i köket.

Linas matkasse etablerades redan 2008 och har sedan dess 92 % nöjda kunder och man har skeppat ut fler än 50 miljoner portioner till hushåll runtom i Sverige. En annan sak vi gillar – och är säkra på att du kommer hålla med – är att de levererar mellan 17:00–22:00. Det vill säga, de levererar inte när du är på jobbet, utan när du kommit hem och kan ta emot.

Få rabatt på mat online idag!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut


Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Utförda undersökningar leder till gratis produkter hos Toluna