De bästa gratisgrejerna

linas matkasse

Letar du efter linas matkasse?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om linas matkasse.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

linas matkasse med rabatt

Linas matkasse är idag är ett känt varumärke för de flesta svenskar, men om du är en av dem som inte hört talas om den så kommer här en kort förklaring. Man kan säga att det är en tjänst för dig som har fullspäckat schema och inte tid att planera inköpslistor och åka till ICA. Linas matkasse kan också vara bra för dig som hellre vill spendera tid att laga maten snarare än att handla den.

När du köper din första matkasse kommer du att få en automatisk tillsvidareprenumeration. Detta är viktigt att du uppmärksammar, för om du inte säger upp den kommer du få fler matkassar skickade till dig mot betalning. Prenumerationen är inte bindande på något sätt, och du kan säga upp den när som helst (men var ute i god tid om du inte vill ha fler kassar).

Det finns sju olika matkassar att välja mellan, och just nu råder det rabatt på samtliga förutom ”Limited Edition”. Det är här du kan spara upp till 400 kronor! För bekvämlighetens skull ingår alltid gratis frakt ända hem till dörren, och är du inte nöjd får du pengarna tillbaka. Byt ut tiden det tar att handla och gå i affären mot att laga maten tillsammans med familjen istället – testa Linas matkasse med ett sällsynt bra erbjudande idag!

linas matkasse rabatt

Glöm det där med att fasta till påsk … snart är det dags att ladda upp skafferiet och bordet med påskmat och påskägg (helst av choklad). Nu kan du spara en bra slant då du fram till och med den 16 april 2017 får 50 % rabatt på din första beställning från Linas Matkasse – en till hälften gratis matkasse alltså!

Gratis matkasse – i alla fall hälften gratis
Tjänsten Linas Matkasse börjar bli etablerad och välkänd nu. Under påsk, fram till den 16 april, kan du få halva matkassen gratis om du klickar på den här länken. De 50 % i rabatt som du får på din första kasse kan vara värd upp till hela 445 kronor, beroende på viken typ du väljer. Tänk på att det endast gäller nya kunder.

Så här funkar idén med en matkasse
På Linas hemsida finns det ett antal iordninggjorda matkassar som du kan välja bland, inom kategorier som exempelvis ”mat för barn”, ”snabbt och enkelt” samt ”vegetariskt”. När du har beställt din gratis matkasse (jaja – halva är gratis i alla fall) får du den levererad hem till dörren och dessutom med recept som förslag till innehållet. Tiden du sparar på att slippa gå till matbutiken och leta efter recept kan du spendera med nära och kära under påsk!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

linas matkasse rabatt

Nu har en ny månad precis tagit vid, och vad passar då bättre än mer rabatt på mat online? Linas matkasse är ett känt och betrott varumärke, och just nu kan du få rabatt på allt från ägg och konserver till fetaost och skinka.

Det finns kvalitetserbjudanden som exempelvis marmelad från St. Dalfur där du sparar nästan en tredjedel jämfört med ordinarie pris. Läs gärna mer hos Linas matkasse för att se vilka varor som passar bäst för dig.

Själva idén bakom Linas matkasse går ut på att de tar hand om allt tidskrävande, så att du istället kan ta hand om det roliga – nämligen att laga maten och äta det färdiga resultatet! Lina packar inte bara varorna och kör hem dem åt dig, hon ger dig dessutom ett färdigt recept som du kan följa i köket.

Linas matkasse etablerades redan 2008 och har sedan dess 92 % nöjda kunder och man har skeppat ut fler än 50 miljoner portioner till hushåll runtom i Sverige. En annan sak vi gillar – och är säkra på att du kommer hålla med – är att de levererar mellan 17:00–22:00. Det vill säga, de levererar inte när du är på jobbet, utan när du kommit hem och kan ta emot.

Få rabatt på mat online idag!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut


Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Utförda undersökningar leder till gratis produkter hos Toluna