De bästa gratisgrejerna

linser

Letar du efter linser?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om linser.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

Få tidningen hemskickad

Veganism har blivit en ny och trendig livsstil i Sverige. Det finns många olika anledningar att bli vegan, men här är några vi har valt ut:

  • Värna om djurens bästa
  • Mindre klimatavtryck
  • Bättre och sundare hälsa

Oavsett varför du vill bli eller är vegan så kommer magasinet Välj Vego! att passa som handen i handsken. Tidningen är fylld med smarriga recept, tips om nyttiga produkter och reportage med människor som (förhoppningsvis) delar dina värderingar. Beroende på var du bor kan det ibland kännas ensamt med livsstilen att vara vegan, så därför känns det skönt att känna av communityn!

Att vara vegan kan vara svårt i början, men efter ett tag blir det en naturlig del av livet. Det finns så mycket gott att upptäcka, och ofta är det inte råvarorna som sätter begränsningen utan din egen fantasi. Bönor, linser och ärter innehåller alla rikligt med protein och är därför bra ersättare till kött. Pasta och potatis är basklassiker (men se upp så att det inte är ägg i pastan) och soja ska aldrig underskattas, även om män inte ska äta för mycket sådant med tanke på att östrogenhalten ökas.

gratis linser hos synsam

Linser kan vara ett bra alternativ till glasögon, särskilt om du har en aktiv livsstil med mycket rörelse. Många är vi som redan har glasögon och därför inte bryr oss om linser, men Synsam tycker du också borde upptäcka hur användbara de faktiskt kan vara. Därför erbjuder de nu sex par kontaktlinser som kallas Biofinity Energys. De är linser som är särskilt framtagna för att titta på skärmen med, och har ett material som håller kvar fukten på ett sätt som vanliga linser inte gör.

Erbjudanden är dock nödvändigtvis inte 100 procent gratis då det kan tillkomma en synundersökning som kostar. Oavsett så är det här ett bra erbjudande, och speciellt om du redan har glasögon och vill uppleva världen lika skarpt utan dem. Är det fortfarande något du undrar över kan du naturligtvis fråga Synsam, de har en bra support som hjälper snabbt.

Från länken här nedanför kommer du snabbt till Synsams hemsida, och därifrån kan du boka undersökning och hitta närmaste butik. Naturligtvis går det inte att göra synundersökningen online, vissa saker behöver du fortfarande lämna hemmet för! Välkommen till Synsam!

Prova kontaktlinser gratis

Erbjudandet gäller inte längre 19/02/2017 gratis produkter

gratis linser

Du som bär glasögon varje dag, titta hit! Visst skulle det vara skönt att slippa bågarna ett tag? Nu har du chansen att prova kontaktlinser gratis, och det är precis lika lätt som det ska vara att få hem dem. Vi vill dock understryka – och det här är viktigt – att det alltid är din optiker som avgör huruvida om du kan prova linser utan att först göra synundersökning.

Om ett syntest krävs kan det tillkomma en extra avgift för det. Detta gratiserbjudande gäller alltså bara själva linserna, inte kringkostnader. Produkten som du kan få utan att betala kallas Dailies Total1, och är engångslinser från ett företag som heter Alcon. Du får en förbrukning som räcker i tio dagar, och det här behöver du göra för att få paketet:

Klicka på länken, och när du kommer till wearlenses.se klickar du bara på ”klicka här för din värdekupong”. När du gjort det behöver du bara skriva ut ett litet papper (eller spara dokumentet på mobilen) och ta det till din optiker. Väl hos optikern kan du alltså komma att behöva ett syntest så att han väljer ut rätt linser till dig. Det kan även tillkomma en avgift för tillpassning.

När detta är klart kommer du få dina DAILIES TOTAL1 kontaktlinser gratis i tio dagar!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut


Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid