De bästa gratisgrejerna

nätverk

Letar du efter nätverk?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om nätverk.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

vårrea hos webhallen 2019

Du har förmodligen sett någon av deras 21 butiker någon gång. Webhallen är en av Sveriges största kedjor inom hemelektronik, spel och hårdvara. Behöver du en ny dator, några billiga spel eller kanske bara en rolig pryl som fungerar som perfekt present är det hos Webhallen du ska leta. Särskilt nu, för nu har Webhallen dragit igång sin stora vårrea, döpt till ”Spring Cleaning 2019”.

Det finns massor av olika prylar, spel och gadgets att fynda, en del säljs med över 80 procent rabatt! Vi har sammanställt en liten lista med ett lockande axplock:

  • Ni No Kuni II – Revenant Kingdom: King’s Edition inklusive Season Pass till PlayStation 4: 579 kr (ursprungligen 999 kr)
  • Destiny 2 till PlayStation 4: 95 kr (ursprungligen 599 kr)
  • Call of Duty WWII till Xbox One: 295 kr (ursprungligen 579 kr)
  • The Evil Within 2 till PC: 89 kr (ursprungligen 498 kr)
  • NBA 2K18 till Nintendo Switch: 125 kr (ursprungligen 399 kr)
  • ASUS Chromebook med 11,6″-skärm, 4 GB RAM och 32 GB SSD: 3 669 kr (ursprungligen 4 590 kr)

Som du ser finns det hundralappar eller till och med tusenlappar att tjäna på den här rean. Det är inga dåliga produkter som reas ut heller! Webhallen erbjuder gratis frakt om du handlar för mer än 500 kronor, och du har 60 dagars öppet köp plus att de (vanligtvis) skickar din beställning samma dag om du lägger den innan 15:00.

VPN kanske låter krångligt för den oinvigde, men egentligen handlar det bara om att göra sig själv anonym på nätet. Det är extra viktigt i dessa tider då några fel valda ord kan få ödesdigra konsekvenser om du skriver under ditt riktiga namn. Men att gömma sig behöver inte vara den enda anledningen att skaffa VPN gratis. Det kan även vara så att du har en videotjänst som inte tillåter dig att se vissa program för att du befinner dig i fel land.

Så vad betyder VPN och hur fungerar det? Jo, till att börja med står det för ”Virtuellt Privat Nätverk”, och enkelt förklarat så går hela idén ut på att du kopplar upp dig via en annan IP-adress. En IP-adress är din dators motsvarighet till din gatuadress kan man säga. Om du bor på Stanganvägen kan du med VPN helt plötsligt flytta adressen så att det ser ut som att du bor på Västerlånggatan istället!

Schweiziska Proton har skapat en VPN som är gratis, och som dessutom låter dig byta land (vilket är en ganska sällsynt funktion för gratis klienter). Testa den idag för att se vad du tycker!Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid