De bästa gratisgrejerna

nybliven mamma

Letar du efter nybliven mamma?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om nybliven mamma.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

mamma och barn

Välling är ett bra komplement till bröstmjölken efter det första halvåret, och Nestlé har ett kanonerbjudande till alla småbarnsmammor – gratis smakprov på en av tre utvalda produkter! Det finns till och med välling med fullkorn, men då är mängden fibrer naturligtvis anpassad för barnet så att mamman slipper vara vaken hela natten …

För att få ett gratis smakprov måste du först bli medlem hos Nestlé Club. Det är barnsligt enkelt, särskilt om du reggar dig via Facebook för det tar mindre än en minut. Har du inte ett sådant konto går det bra att skapa ett nytt konto hos Nestlé istället.

Det är inte bara gratis välling som är fördel med att gå med i Nestlé Club. Du kan också se fram emot tips och råd för dig som småbarnsförälder samt rabatter och erbjudanden på Nestléprodukter. Naturligtvis är allting gratis, förutom när du ska börja handla produkter förstås.

Exempel på barnmat från Nestlé är deras ekologiska spaghetti bolognese. Om du har problem att få barnet att äta grönsaker kan denna produkt vara bra eftersom den blandat massa annat gott med massor av grönsaker. Efter det första halvåret av nödvändig amning kan vi verkligen rekommendera Nestlés barnprodukter!

babyboxar

Här kommer ytterligare ett erbjudande riktat mot dig som har barn. Den här gången rör det sig dock om produkter för yngre barn, nämligen bebisar. En BabyBox kan innehålla en mängd olika produkter beroende på vilket företag det är som har fyllt den. I det här fallet är det Apoteksgruppen, Lloyds apotek samt Babyproffsen.

En BabyBox är endast till för dig som väntar barn eller som fick ditt barn för senast tre månader sedan. En annan sak som har med siffran tre att göra är du kan beställa max tre BabyBox gratis – en från varje företag. Det är inte bara fysiska produkter heller, utan kan röra sig om gratis rådgivning och tips inför föräldraskapet.

Som vanligt när det gäller gratiserbjudanden är det alltid en hake. I det fallet handlar det om datainsamling, det vill säga, du kan komma att få reklam och erbjudanden från samarbetspartners via mejl, SMS och telefon. Det är priset du får betala för att få BabyBox helt gratis!

Om du beställer din BabyBox från Apoteksgruppen så blir du samtidigt medlem i deras kundklubb. Du kan inte välja bort det, så tänk dig för innan du nappar.Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid