De bästa gratisgrejerna

rakning

Letar du efter rakning?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om rakning.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

hydro silk för kvinnor

Finns det något mer irriterande än rakhyvlar som inte tar ordentligt, eller som gör huden irriterad några minuter efter användning? Om du har upplevt dessa problem har du förmodligen provat fel rakhyvel. Vi tycker du ska testa Hydro Silk istället, eftersom:

  • 5 individuella blad som anpassar rakningen efter just din kropp på flexiblast möjliga sätt
  • Skydd för huden som minskar ömhet och irritation
  • Ovala rakblad särskilt anpassade efter kvinnokroppen
  • Fuktgivande serum som bidrar till att återställa huden i upp till två timmar efter rakning

Allt det här låter ju bra, men vad kostar kalaset? Eftersom du är inne på Gratis.se har du nog redan gissat dig till svaret … det är gratis! Eller OK, du får faktiskt punga ut med 19 kronor i frakt, så helt gratis är det ändå inte. Tänk också på att du skapar ett abonnemang när du tar del av det här erbjudandet.

Om du inte vill fortsätta abonnemanget (gratisprovet innehåller endast två blad) måste du meddela det inom två veckor efter att du fått paketet. Men var inte orolig, det står tydligt hur du går tillväga på sajten som jag länkar till här nedanför. Är du intresserad av abonnemanget kostar det 266 kr per kvartal.

kom igång med hydro silk

När det gäller intim rakning har kvinnor väldigt speciella behov. Deras kroppar har mer former än mäns, vilket gör att rakbladen måste anpassas för varje kontur. Hydro Silk har flera funktioner som är anpassade för just kvinnor:

  • Fem separata rakblad ger en smidigare rakning än någonsin
  • Ovala rakblad gör det lättare att komma åt överallt och dessutom är de extra skonsamma mot känsliga områden på din kropp
  • Serum som håller huden fuktig och som verkar i upp till två timmar efter avslutad rakning

Som om inte detta vore nog är skaftet ergonomiskt också, vilket gör Hydro Silk lika skön att hålla i som den är att raka sig med. Är du nyfiken och sugen på att prova något nytt kan du nu beställa hem ett provpaket med två blad för endast 19 kronor (och det är för frakten).

Se upp bara för när du beställer hem detta gratisprov kommer du samtidigt att bli prenumerant. Som prenumerant får du nya paket varje kvartal, och dessa måste du betala för. Gillar du provet kan det förstås vara intressant, men annars måste du säga upp prenumerationen inom två veckor efter att du fått ditt testpaket.

Testa nya L’Oreal Men Expert Shave Revolution

Erbjudandet gäller inte längre 22/10/2017 produkttest
toluna men shaving gel

Alla män vet säkert hur svårt det kan vara att få tag på ett bra raklödder. En del löddrar på tok för mycket, andra bidrar till att själva rakningen blir sämre än den borde. Nu ger Toluna dig chansen att prova och utvärdera en helt ny gel som fungerar i tre steg: L’Oreal Men Expert Shave Revolution!

Första steget är att köpa produkten … haha, nej vi skojar bara. Första steget är att produkten är otroligt len mot din hy. Andra steget är att den skyddar mot olyckor som lätt inträffar då rakblad interagerar med känslig och fuktig hy. Tredje och sista steget är att du faktiskt piggnar till och blir mer energisk då produkten innehåller uppfriskande mentol.

Fram tills imorgon den 23 oktober kan du ansöka om att bli produkttestare för L’Oreal Men Expert Shave Revolution. Den här gången är det 200 personer som kommer att väljas ut, och de kommer som vanligt inte bara få produkten gratis. De kommer även få utvärdera den så att producenten kan göra förbättringar inför framtiden. Se det här erbjudandet som gratis konsumentmakt!

Det är helt gratis att registrera sig som produkttestare hos Toluna. Använd bara länken här nedanför så kommer allt gå bra.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

wilkingson rakhyvel

Passa på att testa rakhyveln Hydro 5 från Wilkinson Sword. Du kan signa upp dig för ett gratis startpaket där du endast behöver betala för portot.

Rakning utan kostnad
Du har väl inte missat chansen att få ett gratis rakningsset från Wilkinson Sword? Paketet innehåller en rakhyvel, två blad och gel. Testa en ny gratis rakhyvel genom att anmäla dig för det kompletta startpaketet, där du bara behöver betala för portot och expeditionsavgiften på totalt 29 kronor. Och glöm inte att om du inte vill betala för fortsatta utskick måste du avregistrera dig inom två veckor. Du sätts nämligen upp som prenumerant när du registrerar dig, och vill du inte vara kvar på den listan måste du säga upp dig.

Hitta en ny favorit
Wilkinson Sword är en utmanare till giganten Gillette, och vi tycker det kan vara bra att inte lita blint på vad reklamen säger utan testa båda produkterna själv i stället. Kanske hittar du en ny favorit med denna gratis rakhyvel, eller behåller du den gamla? Det kan ju också vara så att det inte är någon större skillnad på kvaliteten och då får priset avgöra. I vilket fall som helst hoppas vi att du blir nöjd med detta gratiserbjudande!Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid