De bästa gratisgrejerna


sommar

Letar du efter sommar?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om sommar.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

Sommaren är här och då kan det inte bli för mycket gratis glass, eller hur? Hemglass kundklubb bjuder på nästan en liter gräddglass och du anmäler dig som ny kund i deras Glasskompisklubb. Erbjudandet gäller sommaren ut, fram till och med den 20 augusti 2017.

Hämta din glass hos Hemglassbilen
Hemglassbilen och den klassiska melodin som spelas när den är i krokarna känner vi alla till. För att få gratis glass anmäler du dig först som ny kund i Glasskompisklubben. Sedan är det bara att tålmodigt vänta till nästa gång Hemglassbilen kommer till ditt område, för då kan du hämta din gåva som är 0,9 liter gräddglass till ett värde av 49 kronor. När det är gjort är det bara att glassa vidare!

Fler erbjudanden från Glasskompisklubben
När du har smaskat i dig din gratis glass kanske du undrar vilka andra fördelar du får för att vara med i Hemglass kundklubb. En smidig detalj är att du får SMS varje gång bilen är i närheten där du bor. Räkna även med speciella erbjudanden, priser och andra överraskningar. Du får också ett stämpelkort som du kan ha i mobilen och samla ihop till ännu fler bonuserbjudanden. Njut av sommaren och all glass nu!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

vykort sommar

Nu när sommaren äntligen är här kan du förgylla tillvaron för släkt och vänner genom att skicka dem ett vykort. Vi vet hur man skickar två stycken helt gratis vykort, och den informationen tänkte vi dela med oss av.

Riktiga vykort på digitalt vis
Visste du att man kan skicka vykort direkt via smarttelefonen? Och då menar vi inte digitala vykort, utan riktiga fysiska vykort som kommer hem i brevlådan. PostNord har en app för detta, där du kan använda dina egna fotografier och naturligtvis även skriva dina egna meddelanden. Skicka gratis vykort genom att gå till App Store eller Google Play och först ladda ner appen Riktiga vykort. Appen är självklart gratis och om du använder koden SOMMAR2017 kan du komma igång med att skicka två stycken vykort helt gratis!

Smidigare vykort
Gamla hederliga vykort har hängt med i många år nu. Trots allt är det en lite annan känsla när man får ett vykort från någon, till skillnad mot ett meddelande eller en like på Facebook. Ett vykort visar att någon verkligen har tagit sig tid att göra dig glad. Med denna tjänst från Postnord kan du få det bästa av två världar, genom att skicka ett fysiskt och gratis vykort men på ett mycket snabbare och smidigare sätt än tidigare.

Glass och sommar hör liksom ihop, speciellt med tanke på att den svenska sommaren är kortare än en dvärgpudel. Sommarglass erbjuder gratis glass till alla som skapar konto och uppfyller villkoren. Var inte orolig, att uppfylla villkoren kostar inte en krona, däremot kostar det lite tid och energi från din sida.

Om vi ska avverka det tråkiga först så finns det några små krav: du måste ha fyllt 13 år för att få skapa kontot, och du måste plöja igenom en gratis kampanj innan du får dina glasscheckar. Du måste dessutom bjuda in två vänner till Sommarglass som även de skapar konto och genomgår kampanjen. Så som sagt, du måste vara beredd på att investera lite tid för att få det som är gratis och gott!

När allt det tråkiga är gjort får du din check via mobilen, så se till att du är noggrann när du fyller i uppgifterna. Tänk också på att du måste ha ett Facebook-konto för att det här ska fungera. Så visst, det finns begränsningar i och med att varje ny glassentusiast hela tiden måste värva två medlemmar till, men samtidigt är det faktiskt så att ALLA är garanterade en gratis glass!Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Utförda undersökningar leder till gratis produkter hos Toluna