De bästa gratisgrejerna

testa gratis

Letar du efter testa gratis?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om testa gratis.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

gratis musik med tidal

När man säger att man ska strömma musik på nätet tänker nog de flesta på Spotify, men det finns flera andra tjänster också som kan vara värda att hålla koll på. En av dem heter Tidal, och från och med den 25 december 2017 kan alla prova tjänsten helt gratis i tolv dagar.

Det första du vill veta, när du fått reda på att tjänsten är gratis, är förmodligen utbudet. Här kan Tidal stoltsera med 25 miljoner låtar och alla strömmas dessutom i ett format utan kvalitetsförlust. Tidal är dock så mycket mer än bara möjligheten att strömma musik. Du kan även läsa musikrelaterade artiklar och fördjupa dig mer i dina favoritartister. Det smidiga är förstås att allting samlas på ett och samma ställe.

Naturligtvis är gränssnittet väl genomtänkt och användarvänligt. Skapa dina spellistor utan krångel och radera oönskade låtar med ett klick. Så, vad är det då som skiljer Tidal från Spotify mest? Spotify har ju också ett sjukt stort utbud av musik.

Det är framför allt ljudkvaliteten faktiskt. Tidal strömmar i 1411 KPBPS, vilket kan jämföras med just Spotify som max kommer upp i 320. Tidal är för dig som kräver det bästa inom musik, och just nu kan du alltså testa tjänsten helt gratis i tolv dagar!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut
Testa produkten gratis

Tolunas allra senaste produkttest som du och alla andra medlemmar kan pröva gratis är här! Den här veckan kan du får något gratis från inga mindre än L’Oreal, Anmäl dig före den 27 november 2017 för chans på gratis gloss.

Är du redan medlem hos Toluna är det bara att klicka på knappen nedan för att gå vidare till deras hemsida, logga in och sedan anmäla dig för lite gratis gloss och glam. Är du inte kund hos undersökningsföretaget Toluna ännu är det hög tid att bli det och sluta gå miste om nya produkter som du får chansen att testa gratis varje vecka. Det tar bara ett par minuter och sen är du också igång med på listan över personer som kan vara med och testa.

Den här veckan är det hela 520 produkter som ska ut till folket för test, så det är alltså ganska stora chanser att du blir en av de utvalda. Med L’Oreal Gloss Glam Shine får du lite gratis gloss att testa på dina läppar och allt du behöver göra sen är att ge en liten recension åt Toluna, som sedan låter L’Oreal veta om du gillade den eller inte, så de kan förbättra sina produkter.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut
Testa Kleenex Original Mini

Äntligen dags för en ny vecka och det betyder att du kan få testa en ny produkt gratis från undersökningsföretaget Toluna. Den här gången söker de 500 stycken personer som ska prova Kleenex Original Mini. Anmäl dig på direkten.

Om du är en av dem som gillar att få nya och gratis produkter hemskickade till dig regelbundet är du säkert redan medlem hos ett undersökningsföretag som exempelvis Toluna. De har massor av medlemmar som varje vecka eller så får testa nya gratis produkter och sedan lämna omdömen och betyg om dessa. Är du inte redan medlem är det bara att klicka på knappen nedan för att gå dit och registrera dig på ett par minuter. Sedan är du med i leken!

Det som ska testas den här veckan är Kleenex Original Mini, så om du blir en av de 500 utvalda kommer det säkert bli ordentligt rent hemma hos dig under nästa vecka. 🙂 Du kan anmäla dig fram till den 20 november 2017 och sedan är det bara att hålla tummarna på att du blir en av de 500 som får grtis produkter denna vecka. Om inte är det bara att försöka igen veckan efter och så vidare till du har fått hem en av alla gratis produkter som Toluna erbjuder.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut
Bli produkttestare hos Toluna

I dag den 30 oktober 2017 är det sista dagen som du kan anmäla dig till undersökningsföretaget Tolunas senaste produkttest. Bli en av 200 personer som får testa Frank Provost Hair Powder.

Lugn, det är inte frågan om att sätta en prov-ost i håret … Men produkten heter Frank Provost Hair Powder och Toluna delar ut 200 stycken sådana till sina registrerade kunder. Skynda dig på att anmäla dig för denna testomgång så kan det bli du som får gratis produkter som ska testas. Erbjudandet gäller både för nya och gamla kunder (alltså de som har varit kunder under en lång tid, inte specifikt pensionärer) och eftersom det inte kostar något att anmäla intresset är det väl bara att köra igång genom att klicka på bilden eller knappen nedan?

Toluna är alltså ett undersökningsföretag och har kommit på en smart idé som bygger på att de hjälper företag att testa olika produkter. Därför samlar Toluna in personer som vill hjälpa till att testa dessa gratis produkter, och så blir förhoppningsvis alla glada till slut – företaget får hjälp med produkttestning, Toluna får pengar och du får gratis produkter varje gång en ny undersökning äger rum och du blir vald.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

ridning i trosa

Bor du i närheten av Trosa och alltid har drömt om din egen ponny? Då får du nog drömma ett tag till, men om du däremot nöjer dig med en ”provtur” så har ridsällskapet i Trosa satt ihop en aktivitet som kommer passa perfekt.

Aktiviteten är för barn och ungdomar som ännu inte fyllt 16. De kommer få chansen att rida och ta hand om hästar. Chansen kommer två gånger under vecka 44, vilket är precis i månadsskiftet mellan oktober och november. Det finns bara 24 platser tillgängliga, så skynda dig att fråga innan allt är fullbokat!

Platsen för aktiviteten är Tureholms gård i Trosa. Att rida är normalt sett en väldigt dyr aktivitet som är få förunnad – såvida man inte råkar ha rika föräldrar. Det är självaste Kultur- och fritidsnämnden som betalar kalaset, och de gillar uppenbarligen ridsällskapets initiativ.

Att rida är väldigt säkert, så du behöver inte oroa dig för risker eller olyckor. Hoppas du har turen att komma med nu, och lycka till med din provridning!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut
Läs tidningar gratis

Readly heter en tjänst som låter dig läsa tidningar digitalt. Du kan prova denna tjänst i 30 dagar utan att behöva betala något, så ge det en chans om du vill läsa gratis tidningar i exempelvis din surfplatta.

För att ta del av detta erbjudande om gratis tidningar klickar du bara på knappen nedan så kommer du till Readlys webbplats. Där skriver du in dina uppgifter för att direkt starta din månad med fri läsning av svenska och internationella tidningar. Om du gillar tjänsten och vill fortsätta ha tillgång till alla tidningar kan du betala 99 kronor i månaden för det. Tänk på att det inte finns någon bindningstid och att du kan avsäga dig prenumerationen när du vill

Just nu finns det över 2300 tidningar att välja mellan, i kategorier som sport, ekonomi, familj och mycket annat. En smart funktion är att du kan spara tidningarna så du kan läsa dem var du vill, även om du inte är online för tillfället. Har du familj eller vänner som också är intresserade av detta kan du dela innehållet över hela fem enheter.

Testa att läs din favoritblaska på ett nytt sätt och passa på att ta del av det här erbjudandet för gratis tidningar.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut
Bli testpilot för LU Grany

Då var det dags för ett nytt erbjudande från Toluna – vår favoritplats när det gäller att testa saker och få dem på köpet. Anmäl dig nu för att testa gratis bars från Lu Grany fram till och med den 4 september 2017.

Toluna är en tjänst där du kan bli produkttestare för att hjälpa företag att veta vad kunderna tycker om nya produkter. Som tack för att du testar produkten och ger ett omdöme får du produkten utan kostnad. I detta fall handlar det om LU Grany-bars som kan bli dina. Det finns hela 335 stycken paket i potten så se till att anmäla dig nu för att få chansen att bli en av de utvalda som får gratis bars och kan testa produkten.

Du kan ta del av detta erbjudande oavsett om du är kund sedan tidigare hos Toluna eller aldrig har hört talas om dem tidigare. Är du inte medlem ännu är det bara att investera ett par minuter och registrera dig och sedan kan du börja anmäla dig för produkttestning, i det här fallet för gratis bars från Lu Grany.

Njut av det som är gratis och kom ihåg att du hjälper företag att förbättra sina produkter. En klassisk win-win-situation alltså.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut

playstation 4 pro gratis

Nu kan du testa PlayStation 4 Pro, PlayStation VR och PlayStation Move! Och inte bara det, du kan dessutom behålla produkterna som du testa! OK, innan du slänger dig på musen nu och klickar dig in på den här länken, så ska vi berätta lite vad alla de här produkterna är för något.

PlayStation 4 Pro är en uppgradering av PlayStation 4, och de största skillnaderna är att konsolen nu är redo för 4K. 4K-tekniken ger ännu skarpare bildupplösning än full-HD. Det finns och kommer dessutom PlayStation 4-spel som utnyttjar den extra prestandan som finns under huven på PlayStation 4 Pro.

PlayStation VR (VR står för Virtual Reality) är en hjälm som du tar på dig, och som sedan ger en otrolig närvarokänsla och inlevelse i spelen. Finessen med VR är att du inte ser någonting runt omkring dig förutom skärmen. Känslan slår till och med projektor.

Det här är alltså ett gratis produkttest. Det pågår ända fram till den 1 juli 2017, men du kan naturligtvis anmäla dig redan idag. Har du tur blir du en av de utvalda och därmed får du inte bara testa PlayStation 4 Pro gratis, du får dessutom behålla alla produkter som du använt.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut


Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Utförda undersökningar leder till gratis produkter hos Toluna