De bästa gratisgrejerna


testprodukt

Letar du efter testprodukt?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om testprodukt.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

chokladmjölk från skånemejerier

Smartson brukar då och då samarbeta med olika företag som vill att vanligt folk ska testa deras produkter. Den här gången är det dags för smarrig chokladmjölk från Skånemejerier, och även om det kanske inte låter så nyttigt så innehåller den endast tre procent socker. Det är betydligt mindre än till exempel sylt och flingor.

Smartson, i samarbete med Skånemejerier, söker nu testpiloter som ska dricka och utvärdera den nya chokladmjölken. 1 000 personer kommer att behövas för att testet ska fungera som tänkt. Ansökningstiden varar till den 2 juli, vilket är nu på måndag – så skynda på!

Faktum är att denna chokladmjölk tidigare fanns i Skåne, men försvann efter ett tag. Klagomålen lät inte vänta på sig, och nu lanserar alltså Skånemejerier drycken i HELA Sverige så att alla tio miljoner invånare kan ta del av den! Mjölken från Skånemejerier kommer naturligtvis från Sverige. Och inte bara det, den kommer dessutom från gårdar i södra Sverige, vilket minimerar fraktvägen och miljöpåverkan.

Chokladmjölken levereras i 1,5-litersförpackningar, så smakprovet räcker ett tag så att säga. Hittills har fler än 6 000 ansökningar kommit in, så det är inte säkert att just du blir utvald. Men eftersom det är helt gratis är det alltid värt att testa, eller hur?

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut
Pröva easy steam

Du som röker har garanterat massor av spara på att byta vanor, men det vet du redan. Det du kanske inte vet är att du nu kan testa en gratis e-cigarett, men du måste dock betala portot på 79 kronor. Här finns det tusenlappar att spara varje år.

Det finns flera bra skäl till att sluta röka. Hälsan är ett, och ekonomin är ett annat. Om du inte vill sluta med att röka helt kanske du kan fundera på att byta till en e-cigarett. I så fall kanske det kan vara en idé att testa att röka med en e-cigarett, och undvika tobaken men samtidigt få en liknande känsla som att röka en vanlig cigarett. Det finns flera e-cigaretter på marknaden, och en av dem är easy steam, som tycker sig ha en av marknadens bästa (så klart).

Vill du prova en gratis e-cigarett från easy steam och bara betala frakten på 79 kronor kan du klicka på knappen nedan för att gå till deras sajt och anmäla dig. I vanlig ordning när det gäller sådana här gratis erbjudanden med frakt så signar du samtidigt upp dig för en prenumeration, som du när som helst kan avbryta. Så glöm inte bort att göra detta om du bara vill ha en gratis e-cigarett men inte längre ha nya som skickas hem till dig regelbundet.

jordan barntandkräm

Ofta kan det kännas lite trist och jobbigt att behöva hålla tänderna rena på ett grinigt och motsträvigt barn som inte alls gillar tandborstningen. Men nu smakar det gott när du borstar ditt barns tänder! Du får en tub Jordan Barntandkräm gratis som smakar hallon, eller om ditt barn hellre väljer mild fruktig mint, och nu ska du se att dessa stunder blir riktigt efterlängtade!

Som testpilot för Jordan Barntandkräm går tandborstningen som en dans och ni får en rolig och trevlig stund tillsammans i badrummet! Tuberna ser dessutom roliga ut med sina härliga färger som gör att barnet glatt vill ta ner tuben från badrumshyllan och längta efter att få borsta tänderna och så får ni bort beläggningarna på tänderna på ett lustfyllt och effektivt sätt med en god smak! Inga sura miner längre!

Jordan Barntandkräm är skonsam mot tänderna och innehåller även en flourhalt på 1000 ppm (parts per million) och det skyddar tänderna mycket effektivt. Du måste ansöka senast 4 april och dina barns upplevelser med Jordan Barntandkräm kan komma att hamna i flera dagstidningar. Vill ni sedan fortsätta köpa Jordan Barntandkräm så kostar den bara 19.90 kronor.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut


Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Utförda undersökningar leder till gratis produkter hos Toluna