De bästa gratisgrejerna


undersökningar

Letar du efter undersökningar?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om undersökningar.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

Delta i undersökningar

Ett av de absolut bästa sätten att skaffa gratis produkter idag är att göra undersökningar och ge data åt företag. Datan har blivit den nya oljan och alla vill veta vad alla har för vanor så att man kan skräddarsy produkter som folk faktiskt vill ha, istället för att göra reklam till döva öron.

Schibsted-koncernen äger bland andra Aftonbladet, Blocket och Svenska Dagbladet. Om du vill utföra undersökningar från dem kommer du få material från deras samarbetspartners också, men oavsett undersökning blir du alltid belönad!

Hur går det till? Jo, det är faktiskt ganska enkelt:

  1. Registrera dig för panelen
  2. Gör undersökningar
  3. Samla poäng som du byter in mot värdecheckar

När du gör undersökningarna ska du vara medveten om att Schibsted får tillgång till information om vilka webbplatser du besöker samt vilka av deras appar du laddar ned. En undersökning tar ungefär fem minuter att genomföra, så du behöver inte investera alltför mycket tid i det.

Du kan även välja att ge pengar som du tjänar genom slutförda undersökningar till Röda korset eller ECPAT. De sistnämnda arbetar mot barnprostitution i Asien. Börja med att registrera dig via länken här nedan så kommer du vara igång med undersökningarna snabbare än du tror!

maybelline dream blender

När du ska applicera foundation i ansiktet är verktyget du använder lika viktigt som själva krämen i sig. Nu har världsberömda Maybelline tagit fram en ny sminksvamp som kan applicera exempelvis foundation på både stora ytor (kinderna och pannan) samt komma åt runt näsan och ögonen. En av de bästa sakerna med Maybelline Dream Blender är att den har ett skaft, så att du slipper få kladd på fingrarna. Jämför med en klassisk svamp som du står och duttar med – den här är mycket bättre!

Som vanligt vill vi passa på att uppmärksamma dig på hur du blir produkttestare hos Toluna. Börja med att registrera dig hos dem via länken här nedan, och fortsätt sedan med att utföra undersökningar hos dem. Ju fler undersökningar du utför, desto större chans har du att bli vald som produkttestare.

Varje vecka presenterar Toluna en ny produkt, och fram till och med söndag handlar det alltså om Dream Blender från Maybelline. Just denna vecka finns det 310 tillgängliga produkter för lika många testare. Som produkttestare får du givetvis behålla det du får gratis. Nästa vecka väntar en produkt från L’Oreal, den vill du inte missa!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut
undersökning med Bamse

Bamse är bland det svenskaste som finns i serietidningsväg, men det kanske inte är alla som läser papperstidningen längre. Egmont förlag som ger ut Bamse är nu på jakt efter barn i åldrarna 3-7 år som är villiga att delta i undersökningar vad gäller Bamse digitalt.

Själva undersökningen utspelar sig i centrala Malmö vecka sex nästa år. Du måste alltså bo i eller åtminstone i närheten av Malmö för att vara med. Naturligtvis kostar det ingenting att delta, och alla som väljer att vara med kommer få fina Bamsepresenter!

Om du vill vara med ska du först klicka på länken här nedanför, och sedan skicka ett mejl till Egmont där du visar intresse. Själva undersökningen startar alltså inte förrän i februari nästa år (men det är ju ganska snart), men om du vill vara med måste du anmäla ditt eller dina barn redan nu!

Missa inte heller tävlingar och annat roligt som du hittar på bamse.se. Det finns dessutom bloggar och mycket annat skoj att upptäcka. Om du är barn som läser detta så säg till mamma eller pappa att anmäla dig till undersökningen i Malmö!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut
Delta i undersökningar

Vi har hittat ännu en undersökningspanel, där du kan svara på frågor om olika tjänster och produkter för att samla poäng som du kan byta in mot roliga prylar. Om du går med i Schibstedpanelen kan du få presentkort till iTunes och SF Bio. Börja nu och samla till gratis bio.

Ett av de enklaste sätten att hämta hem gratisprylar via internet är att anmäla sig till olika företag som utför undersökningar där du är med och svarar på frågor och fyller i enkäter om olika typer av tjänster och produkter. Toluna och Smartson känner du säkert redan till eftersom vi har nämnt dem flera gånger här på Gratis.se. Schibstedpanelen är ett annat ställe som du kan anmäla dig till, och gå på gratis bio när du har samlat ihop tillräckligt med poäng.

Företaget bakom Aftonbladet, Svenska Dagbladet och Blocket genomför regelbundna undersökningar via e-post och det fina med detta är att du får ersättning för alla undersökningar du deltar i. Efter ett tag kommer du att ha samlat ihop tillräckligt med poäng till en gratis bio, eller så väljer du ett iTunes-kort om du föredrar det.


m3 panel

Som bekant finns det en hel del företag som gillar att undersöka sina kunder. Man gör det inte för att få ingående detaljer om någons privatliv, utan för att veta vem som vill ha vad. När du svarar på relevanta frågor kan företag sedan skicka riktade erbjudanden som passar just dig, istället för att spamma dig med irrelevant nonsens.

Naturligtvis är det så att folk överlag är lite trötta på undersökningar överallt – det krävs något för att du ska ta dig tid att delta, eller hur? M3 Panel ger dig inte bara 50 välkomstpoäng när du går med hos dem. De är också en av de aktörer inom branschen för undersökningar där du snabbast samlar poäng. Så vad ska du då ha alla dessa poäng till undrar du kanske?

Svaret är gratis presentkort! Varje gång du stället upp på en undersökning får du poäng, och när du samlat tillräckligt många får du presentkort hemskickat per post. M3 Panel har en så kallad panelshop där du kan spendera dina poäng, och sanningens namn finns det mer än bara presentkort som du kan få – surfa in hos dem idag med hjälp av länken här nedan och upptäck själv!

yougov

YouGov är ett undersökningsföretag som man har hört mycket om i svensk media det senaste året. Det är ett alternativ till de stora undersökningsföretagen som Sifo och SCB, och har bland annat fått uppmärksamhet för att vissa politiska partier har fått stora siffror i deras mätningar.

Nu kan DU bli medlem i YouGovs undersökningspanel och svara på deras frågor om allt från politik till matvanor – när du vill och hur ofta du vill. Och som tack för ditt deltagande och din tid får du poäng efter varje undersökning. Samla massor av poäng genom att delta i många olika undersökningar!

Poängen kan du byta ut mot varor från YouGovs poängshop, där det finns över 300 produkter att välja mellan. Här finns klockor, köksredskap och mycket annat. Om du vill ”gambla” lite kan du också använda dina poäng till att spela i lotteriet, där det lottas ut priser som iPhone 7 och presentkort.

Drygt 60 000 svenskar har redan gått med i YouGov och insett hur roligt det är att både göra sin röst hörd och samtidigt få gratis produkter. Läs mer på YouGov.se och anmäl dig nu så får du 100 poäng som en välkomstbonus!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut


       
        Loading...    
       

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Få 20 skraplotter på köpet hos Scratchmania

Testa spelet Vikings: War of Clans