De bästa gratisgrejerna

västra götaland

Letar du efter västra götaland?
Gratis.se samlar alla erbjudanden och sajter om västra götaland.
Vi garanterar att allt vi markerar som gratis verkligen är det! 

laserdome i tanum

Minns du gamla hederliga Laserdome som först dök upp på 90-talet? Det är en tävling som går ut på att skjuta varandra och samla poäng, men naturligtvis används inga riktiga vapen utan istället bär alla västar som reagerar när laservapnet (ljuset) träffar dem. Det är garanterat smärtfritt, men förnedring i form av stora förluster kan förekomma!

Tanum kommun, som ligger i Västra Götaland, erbjuder nu gratis Laserdome till skolungdomar (mellanstadiet, högstadiet och gymnasiet). Alla som får plats kommer delas upp i två lag, fem spelare per lag. Du behöver inte anmäla dig innan besök, men då antalet platser såklart är begränsat får du tänka på att du kanske inte får plats.

Tiden är 12:00–15:00 den 4 januari för mellanstadieelever och 15:00–17:00 för högstadiet och gymnasiet. Platsen är Hamburgsunds idrottshall där arrangörerna kommer bygga upp Laserdome-banan. Det finns en sajt som heter ”Ung i Tanum” där du kan läsa mer om alla event som anordnas för ungdomar.

Det finns till exempel datorer som kan användas till spel inom e-sport i Ungdomens Hus, och är du inte intresserad av den typen av nöjen så kan Tanum även erbjuda annan sysselsättning. Ta en titt om du bor där!

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut
åk gratis buss med västtrafik

Tar du alltid eller ofta bilen till jobbet? Vill du prova ett nytt, miljövänligare sätt och en ny livsstil? Då ska du vakna upp nu, för Västtrafik har ett grymt bra erbjudande som är helt gratis och som startar redan nästa vecka! Det är ett gäng personer som ska bli utvalda först, men det är faktiskt inte bara slumpen som avgör vilka som ska åka gratis. Västtrafik har en färdig profil, och det är sådana kandidater de kommer att leta efter först och främst.

Framför allt handlar det om att du tar bilen till jobbet varje dag. Gör du det har du större chanser att bli utvald till den här gratiskampanjen. Men även du som åker buss till jobbet varje dag har lite större chans att bli utvald. Själva gratiserbjudandet handlar om att du får gratis resor från Västtrafik till ett värde av 805 kronor. Om du väljs ut som provåkare kan du få ditt kort redan nästa vecka (även om det kan dröja flera veckor också).

När du ansöker kan du välja om du vill provåka med appen eller med kortet. För att välja appen måste du naturligtvis ha en smart telefon, men även en mejladress.

Tyvärr, detta erbjudande har löpt ut


Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Utförda undersökningar leder till gratis produkter hos Toluna