De bästa gratisgrejerna

Testa Crunchyroll gratis i 14 dagar – för dig som gillar Japan

01/02/2018 gratis tjänster
se anime gratis och översatt

Crunchyroll är tjänsten för dig som älskar Japan och anime. Här hittar du massvis av tecknat, men även dramor och serier. Tänk dig Netflix fast för anime. En annan fördel är att de senaste och bästa japanska serierna sänds endast en timme efter att de premiärsänts i Japan. Snacka om färskt!

Naturligtvis är all textning på engelska, men karaktärerna pratar på japanska för att behålla originalkänslan. Normalt kostar Crunchyroll ungefär 50 kr per månad, men du som inte testat tjänsten än kan komma undan med gratis i 14 dagar! Och när du testar gratistjänsten får du dessutom tillgång till Premium-versionen utan reklam. Du kan nämligen köra Crunchyroll helt gratis, men då blir du bombarderad med reklam stup i kvarten. Det är faktiskt så störande att det är värt att betala för Premium för att slippa eländet.

Crunchyroll kan även vara värt att testa för dig som ännu inte upptäckt anime och japanska dramor. Jämfört med västerländska serier lägger anime ofta mer fokus på detaljer. Till exempel kan karaktärer se ganska lika ut, men små detaljer gör att de skiljer sig väldigt mycket i åt ändå. Testa helt enkelt om du vill uppleva något nytt!


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid