De bästa gratisgrejerna

Testa e-cigarett och betala endast portot

11/11/2017 gratis produkter, produkttest
Pröva easy steam

Du som röker har garanterat massor av spara på att byta vanor, men det vet du redan. Det du kanske inte vet är att du nu kan testa en gratis e-cigarett, men du måste dock betala portot på 79 kronor. Här finns det tusenlappar att spara varje år.

Det finns flera bra skäl till att sluta röka. Hälsan är ett, och ekonomin är ett annat. Om du inte vill sluta med att röka helt kanske du kan fundera på att byta till en e-cigarett. I så fall kanske det kan vara en idé att testa att röka med en e-cigarett, och undvika tobaken men samtidigt få en liknande känsla som att röka en vanlig cigarett. Det finns flera e-cigaretter på marknaden, och en av dem är easy steam, som tycker sig ha en av marknadens bästa (så klart).

Vill du prova en gratis e-cigarett från easy steam och bara betala frakten på 79 kronor kan du klicka på knappen nedan för att gå till deras sajt och anmäla dig. I vanlig ordning när det gäller sådana här gratis erbjudanden med frakt så signar du samtidigt upp dig för en prenumeration, som du när som helst kan avbryta. Så glöm inte bort att göra detta om du bara vill ha en gratis e-cigarett men inte längre ha nya som skickas hem till dig regelbundet.


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

4 svar till “Testa e-cigarett och betala endast portot”

 1. Sirkaa Lindgren skriver:

  Hej. Jag ångrar min beställning, Jag läste inte noggrand villkoren, jag har inte råd .Har skulder hos kronofogden, tyvärr så vill jag inte har den här beställningen. Skicka inte . Jag är sjukskriven och har inte möjlighet att betala så mycket per månad dem ni begär det är för mycket.Hoppas ni läser den här. Jag vill inte har nånting med er att göra. Mvh. Sirkka Lindgren

  • jag har samma problem. Beställde till flera av mina vänner och fick se vad det innebär . Enl lag har man rätt att ångra beställning . Kommer att driva detta vidare om dom inte drar tillbaka beställningarna . OBS Betala aldrig någon beställning du ångrat.

   • Vad jag kan se idag har ni tagit till er det jag skrev och ni har inte levererat dom många beställningar jag gjorde som jag är tacksam för . Ni borde förtydliga er i erat erbjudande för det kan bli helt fel som det blev för mig . Nu borde det inte komma någon leverans
    Med vänlig hälsning HG PS ni borde vara kontaktbara på telefon och svara på mail

 2. Bert Fahlström kundnr 2002612 skriver:

  JAG TRODDE ATT MIN BESTÄLLNING VAR GRATIS. MEN NI SKICKADE MINT CIGARETTER NÄR JAG VILLE HA MED ”MED TOBAK SMAK. NU HAR NI ÅNYO SKICKAT FYRA PKT MED MINTSMAK. JAG VILL INTE HA DOM SÅ JAG KOMMER ATT RETURNERA DOM OCH HOPPAS ATT JAG INTE FÅR FLER FÖRSÄNDELSER FRÅN ER.
  MVH. bERT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid