De bästa gratisgrejerna

Testa e-cigaretter du också

25/05/2018 gratis produkter
spara pengar med steam e-cigarett

Nu är det inte så att vi uppmuntrar folk som INTE rökar att börja testa e-cigaretter, men om du är rökare och har svårt att sluta (du är inte ensam om man säger så) så är e-cigaretter en bra metod för att trappa ned. De är till att börja med inte alls lika hälsofarliga som vanlig cigg, och sedan är de så enkla att använda.

OK, så du har inte full koll på vad e-cigaretter är. Ingen fara, för det tar bara några sekunder att lära sig! Det är som en pipa du laddar upp (den har ett inbyggt batteri) och sedan är det bara att röka på! Eller ja, ”ånga på” hade varit en mer passande beskrivning då det är just ånga och inte rök du andas in när du använder e-cigaretter.

Själva produkten kallas för Steam och innehåller ett så kallat nikotinfilter. Filtret är den så kallade förbrukningsvaran i Steam och med det här gratiserbjudandet får du ett filter som varar i 14 dagar. Är du fortfarande inte övertygad? Spana in följande fakta:

  • Innehåller ingen skadlig rök
  • Ingen passiv rökning
  • Omfattas inte av lagstadgade regler i samhället som gäller vanlig rökning
  • Billigare

Det finns faktiskt inte så många nackdelar med Steam, så testa idag!


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid