De bästa gratisgrejerna

Testa gratis nagellackspenslar från Bourjois

01/08/2017 produkttest

Känner du till Toluna? Det är ett företag som låter ett visst antal personer testa en ny produkt helt gratis, för att sedan utvärdera den. Det är lätt som en plätt att anmäla dig, följ bara länken här nedan så hamnar du rätt direkt. Varannan vecka byts den aktuella produkten ut mot en ny, och för ett par dagar sedan damp följande produkt ned:

Bourjois nagellackspenslar! Nagellack ingår inte! Den här produkten är främst till för dig som med ett enormt detaljsinne vill måla dina naglar på fantasifulla och kreativa sätt. Testpaketet innehåller tre olika penslar. Syftet med alla är att du ska kunna skapa i princip vilka naglar du vill! Det här är sannerligen nagellackspenslarna för dig som släppa lös dina inre konstnärstalanger.

Erbjudandet varar till och med den 14 augusti, och totalt har Toluna 450 produkter tillgängliga. Exakt vem som väljs ut är det slumpen som avgör, men du kan åtminstone försöka genom att anmäla dig. Nya produkter dyker upp varannan vecka, och under andra halvan av augusti kan du se fram emot läppstift från Maybelline.


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Utförda undersökningar leder till gratis produkter hos Toluna