De bästa gratisgrejerna

Testa L’Oreal Nail Lacquer Color Rich with Oil

31/05/2017 produkttest

toluna nagellack

Då var det på tiden att anmäla sig som produkttestare och samtidigt få ett gratis varuprov från Toluna. Den här veckan har de ett speciellt erbjudande för alla er som gillar nagellack och vill testa något nytt utan att behöva betala för det.

500 tillgängliga produkter
Varje vecka är det en ny produkt som ska testas och recenseras. Vad du behöver göra är att registrera dig hos Toluna för gratis l’oreal eller helt enkelt logga in om de redan är medlem där. Sedan anmäler du ditt intresse för denna produkt och hoppas att du blir en av de 500 personer som blir utvalda och får produkten hemskickad som ett gratis exemplar vilket du så klart får behålla. Svårare än så är det inte att kamma hem ett gratis l’oreal prov.

Produkttesta nya saker varje vecka
Idéen bakom Toluna är lika enkel som smart. Olika företag släpper hela tiden nya produkter och vill få dessa testade, för att se om de håller måttet. Då frågar de Toluna, som har en databas med massor av testpersoner som kan prova och recensera produkterna, och få dem gratis i gengäld. Alla vinner något på detta, speciellt du som har letat efter gratis l’oreal produkter!


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Utförda undersökningar leder till gratis produkter hos Toluna