De bästa gratisgrejerna

Testa nya smakerna av LantChips

22/06/2017 produkttest

Oavsett om du knaprar chips för att få fredagsmyskänslan eller om du bara tycker det är allmänt gott så har vi en perfekt kampanj för dig. Klicka bara på länken här nedan och gör en kortare undersökning så är du med och tävlar om en låda med LantChips. Och inte nog med det, det är nya smaker som ska testas!

Det är otroligt lätt att vara med i tävlingen, men tänk på att ett deltagande också innebär att du kommer få reklam och information via mejl, SMS och telefon. Naturligtvis är det ingenting du behöver bry dig om om du inte vill, men det kan vara bra att känna till.

Det är som sagt nya smaker som ska testas, och dessa kan du se på bilden. Om du blir uttagen som en av produkttestarna kommer du att få välja om du vill ta emot din låda med chips i närmaste butik eller via posten. Observera att tävlingen pågår fram till och med den 31 december 2017, detta för att alla ska få en chans att upptäcka och vara med.

Skulle du tröttna på att få reklam skickad till dig kan du när som helst avsluta prenumerationen.


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Utförda undersökningar leder till gratis produkter hos Toluna