De bästa gratisgrejerna

Testa ett nytt läppglans utan kostnad

08/02/2017 produkttest

revlon läppglans

Visst är det roligt att experimentera med ny läppglans? Ännu roligare blir det förstås om du kan testa ett nytt läppglas utan kostnad. Fram till den 13 februari 2017 finns möjligheten att bli produkttestare för Revlon Just Bitten läppglans, och det är precis lika enkelt som vanligt att delta. Allt du behöver göra är att anmäla ditt intresse hos Toluna, och det är inte särskilt svårt.

Toluna har nya gratis erbjudanden varje vecka, och du kan vara säker på att vi på gratis.se alltid kommer att informera dig om vilka produkter du kan testa gratis. Det här är dock inte bara en möjlighet att testa ett nytt läppglans utan kostnad, eftersom du är med och provar kan dina åsikter forma den slutgiltiga produkten – eller kommande produkter i samma linje.

Rätt läppglans kan lyfta fram både självförtroende och din inre glans, och dessutom är det naturligtvis väldigt attraktivt och snyggt. Är du intresserad av vad andra tycker ger Toluna möjligheten att undersöka det också. Du kan ta dig till Toluna direkt genom oss, och du kan även ladda ned deras app på AppStore eller Google Play.

Låt inte möjligheterna passera förbi, ta chansen att bli produkttestare för Revlons nya läppglans idag!


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Utförda undersökningar leder till gratis produkter hos Toluna