De bästa gratisgrejerna

Testa PlayStation 4 Pro gratis med VR-glasögon

03/02/2017 gratis produkter

playstation 4 pro gratis

Nu kan du testa PlayStation 4 Pro, PlayStation VR och PlayStation Move! Och inte bara det, du kan dessutom behålla produkterna som du testa! OK, innan du slänger dig på musen nu och klickar dig in på den här länken, så ska vi berätta lite vad alla de här produkterna är för något.

PlayStation 4 Pro är en uppgradering av PlayStation 4, och de största skillnaderna är att konsolen nu är redo för 4K. 4K-tekniken ger ännu skarpare bildupplösning än full-HD. Det finns och kommer dessutom PlayStation 4-spel som utnyttjar den extra prestandan som finns under huven på PlayStation 4 Pro.

PlayStation VR (VR står för Virtual Reality) är en hjälm som du tar på dig, och som sedan ger en otrolig närvarokänsla och inlevelse i spelen. Finessen med VR är att du inte ser någonting runt omkring dig förutom skärmen. Känslan slår till och med projektor.

Det här är alltså ett gratis produkttest. Det pågår ända fram till den 1 juli 2017, men du kan naturligtvis anmäla dig redan idag. Har du tur blir du en av de utvalda och därmed får du inte bara testa PlayStation 4 Pro gratis, du får dessutom behålla alla produkter som du använt.


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Utförda undersökningar leder till gratis produkter hos Toluna