De bästa gratisgrejerna

Testa Stimorol gratis

14/06/2017 produkttest

En ny vecka har börjat och det betyder att du får en ny chans att testa en produkt gratis tack vare undersökningsföretaget Toluna. Den här gången erbjuder de 500 personer att testa det sockerfria tuggummit Stimorol. Detta erbjudande för gratis tuggummi gäller till och med den 19 juni 2017.

Så här får du tugga tuggummi gratis
Är du redan medlem hos Toluna? I så fall är det bara att logga in på deras webbplats och anmäla dig för gratis tuggummi nu på direkten. Har du inga inloggningsuppgifter ännu går det enkelt och snabbt att registrera sig, och du kan direkt börja anmäla dig som testperson och pröva olika produkter gratis om du blir utvald. Toluna kommer att ge ut 500 Stimorol den här veckan, så chansen är ganska stor att du blir en av dem som väljs ut och får gratis tuggummi.

En klassiker från Danmark
Visste du att tuggummit Stimorol kommer från Danmark? Det började säljas på 1950-talet och främst i de skandinaviska länderna. I dag har det blivit lite av en klassiker, precis som tuggummit Toy. Vi hoppas att du blir utvald som produkttestare och att du kommer gilla tuggummit som är sockerfritt!


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Utförda undersökningar leder till gratis produkter hos Toluna