De bästa gratisgrejerna

Trådlös laddare och en användbar tidning på köpet (spara 500 kr)

01/04/2019 rabatt på produkter, rabatt på tidningar
trådlös laddning till din iphone

Den här typen av erbjudanden känner du säkert igen. Du får en premie samt en tidningsprenumeration. Oftast brukar tidningen vara rätt ointressant, men eftersom premien är så bra och billig blir det ändå ett riktigt bra erbjudande. Men den här gången är även tidningen läsvärd och intressant!

Bonnier PC är tidningen som har allt din mamma behöver för att komma igång med datorvanan, men även handfasta tips och råd som du själv kan nyttja. En av de största fördelarna med tidningen är den så kallade ”Fördelszonen”. Den bjuder på 300 datorprogram som du kan ladda ned, och eftersom nya läggs till veckovis håller den sig uppdaterad med det relevantaste också. Någonting som äldre säkert kommer uppskatta är att man får gratis hjälp med tekniska frågor i forumet.

Och premien då? Jo, en trådlös laddplatta till din smarta telefon! Faktum är att plattan kan ladda två telefoner åt gången, men den kräver fortfarande bara en kabel som går in i plattan. Erbjudandet ser ut så här:

  • 1 st trådlös smartphone-laddare värd 599 kr
  • 2 nummer av Bonnier PC

Du betalar 109 kronor inklusive frakt, och sparar därför cirka 500 kronor! Fördelen med en trådlös laddare är att telefonen då alltid har en självklar plats när du inte använder den.


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid