De bästa gratisgrejerna

Upp till 10 % rabatt på utvalda hotell när du bokar via Expedia

Erbjudandet gäller inte längre 28/05/2019 rabatt på resor
boka hotell billigt hos expedia

Så här i semestertider är det många som bokar sin resa via en så kallad affiliate, det vill säga en sajt som samlar flyg, hotell och annat på ett och samma ställe för att konsumenten ska kunna jämföra priser. Det finns ganska många olika affiliates inom reseindustrin, men just nu har en av dem – Expedia – upp till tio procent rabatt på utvalda hotell!

Fortfarande är flyget det klart vanligaste sättet att ta sig runt i Europa eller utanför kontinenten, men om det skulle vara så att du hellre tar tåget går det utmärkt att bara boka hotell också! Se till att bli medlem hos Expedia för de förmånliga priserna. Det är helt gratis, och kostar bara lite tid.

Precis som på många andra sajter av den här typen är det lätt att hitta rätt. Du behöver bara veta under vilka datum du ska resa, var du ska samt hur många ni blir. Expedia tar hand om resten och visar dig de bästa priserna för hela paketet. Just rabatten på utvalda hotell gör det värt att testa Expedia även om du redan använder en annan, liknande sajt.


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid