De bästa gratisgrejerna

Upp till 20 % rabatt hos Radisson Blu

Erbjudandet gäller inte längre 30/06/2019 rabatt på resor
dream deals hos radisson blu

Nu när det är sommar, sol och semestertider är det också dags att boka hotell och ta den där välförtjänta pausen! Bokar du ett Radisson Blu-hotell senast den 14 juli kan du få upp till 20 procent rabatt. Tänk också på att själva vistelsen måste vara mellan 14 juni och 31 augusti i år.

Normalt när man bokar hotell brukar det bli billigast att gå via en jämförelsesajt, men den här gången vågar vi påstå att det är bättre att gå direkt via Radisson Blu! Då kan du dessutom se fram emot kvaliteten hos Radisson Blu, så du slipper skräphotell som ser ut som grannens garage på insidan.

För att få upp till 20 procent rabatt ska du börja med att klicka på den röda knappen här nedanför. Då kommer du till Radisson Blus hemsida, och där ska du se en stor bild med ”Dream Deals”. Det är samlingsnamnet för fler än 450 hotell som har då alltså har upp till 20 procent rabatterat pris.

Du kan lätt se på varje hotell vilka som ingår i ”Dream Deals”. Sedan är det bara att välja land och stad, och så kan du jämföra med ursprungspriset för att se hur mycket du tjänar.


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Spara hundralappar på matkassar från Middagsfrid