De bästa gratisgrejerna

Varför har du eller ditt barn inte gått med i Disneyklubben än?

11/02/2018 gratis produkter
gå med i disneyklubben nu

Disney vet nog alla vad det är, från mormor till lillasyster. Däremot kanske det inte är alla som har koll på Disneyklubben och vad den innebär. Då är det på tiden att du får koll nu! Ett barn som är medlem får hem överraskningar i brevlådan (trevliga sådana naturligtvis) i form av böcker. Naturligtvis finns även e-böcker att tillgå, men vi tycker det är trevligt med företag som fortfarande trycker på papper – det är inte alltid barn ska ha för mycket skärmtid när de är små.

Det här erbjudandet låter dig få en gratis bok på posten, och du behöver bara betala för portot. Du tvingas inte med i en prenumeration heller, utan du får helt enkelt hem en Disney-produkt och sedan är det bra med det! Det är förresten inte bara böcker som erbjuds heller, utan även Disney-figurer. I välkomstpaketet kan du välja mellan allt från Frost till Bilar, Musse Pigg och Lejonkungen. Disney har som bekant en rik historia, och väljer du sedan att köpa hem böcker kan du räkna med ett rejält urval av såväl gamla klassiker som nya, spännande sagor!

Låt ditt barn upptäcka Disney som du själv gjorde en gång i tiden!


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Utförda undersökningar leder till gratis produkter hos Toluna