De bästa gratisgrejerna

Om du är hungrig på gratis mat och inte kan få nog av den svenska klassikern filmjölk har du en utmärkt chans att ändra på det nu. Massiva 50 liter filmjölk står på spel varannan vecka i sommar, under perioden 12 juni till 25 augusti 2017. Men du kan börja ditt filmjölksäventyr redan nu.

Hashtag filbingo
Det är alltid lika surt att öppna kylskåpsdörren och upptäcka att filmjölken har tagit slut. Speciellt nu under sommaren då man allt som oftast vill ha en skål fil med jordgubbar att njuta av i solen. Då är det roligare om det helt plötsligt står 50 kartonger fil från Norrmejerier på kylskåpshyllorna, eller annan gratis mat. Börja med att gå till tävlingssidan och följa Norrmejerier på Instagram. Sedan laddar du upp bilder som en tok med temat ”njutningsfulla filupplevelser”. Glöm inte att lägga till den hippa hashtaggen #filbingo när du lägger upp en bild.

Spelat något filbingo?
När du ändå är igång med Norrmejerier kan du väl lika gärna delta i deras andra kampanj, där du som har köpt fyra paket med Norrmejeri-produkter och fyllt i en bingobricka (finns att ladda ner på deras hemsida) kan hämta en gratis filt, som du exempelvis kan använda under en picknick med gratis mat från en annan kampanj. Varm och sval på samma gång med en go filt och lite fil! 🙂


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Kommentarer

Kommentera med Facebook

Gratis Amazon-presentkort?

presentkort

Vill du få en veckoöversikt med de bästa gratiserbjudandena
+ en chans att vinna att shoppa för gratis?

17 535 erbjudanden har tagits denna månad

Testa spelet Vikings: War of Clans