De bästa gratisgrejerna

Gör din röst hörd hos YouGov och få gratis produkter

03/03/2017 gratis produkter

yougov

YouGov är ett undersökningsföretag som man har hört mycket om i svensk media det senaste året. Det är ett alternativ till de stora undersökningsföretagen som Sifo och SCB, och har bland annat fått uppmärksamhet för att vissa politiska partier har fått stora siffror i deras mätningar.

Nu kan DU bli medlem i YouGovs undersökningspanel och svara på deras frågor om allt från politik till matvanor – när du vill och hur ofta du vill. Och som tack för ditt deltagande och din tid får du poäng efter varje undersökning. Samla massor av poäng genom att delta i många olika undersökningar!

Poängen kan du byta ut mot varor från YouGovs poängshop, där det finns över 300 produkter att välja mellan. Här finns klockor, köksredskap och mycket annat. Om du vill ”gambla” lite kan du också använda dina poäng till att spela i lotteriet, där det lottas ut priser som iPhone 7 och presentkort.

Drygt 60 000 svenskar har redan gått med i YouGov och insett hur roligt det är att både göra sin röst hörd och samtidigt få gratis produkter. Läs mer på YouGov.se och anmäl dig nu så får du 100 poäng som en välkomstbonus!


Gillade du det här inlägget?

Håll dig uppdaterad! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de bästa gratiserbjudandena direkt till din inkorg!

Missa inte något erbjudande!

Våra bästa erbjudanden är ibland begränsade, till exempel ”endast 500 gratisprov tillgängliga”. Vill du få dessa erbjudanden först? Prenumerera på våra mejl!

Börja tjäna pengar på dina åsikter

Utförda undersökningar leder till gratis produkter hos Toluna